Skip to main content
  • 15.03.2023.

Noguestlist za svoj treći party preuzima kultni The Best. Stiže Andrea Oliva!

Tematska klupska večer koja svoju prepoznatljivost gradi kroz intimne plesnjake pod crvenim svjetlima, sprema se za sljedeći korak

Piše: 

Krajem mjeseca, točnije 25. ožujka stiže novo izdanje NoGuestlist klupske večeri koja za svoj nadolazeći party preuzima kultni The Best. Klub kroz koji se gradila hrvatska elektronička scena i gdje su nastupali sami svjetski velikani, ovog puta za svojim pultom ima Andrea Olivu, uz lokalne snage Elenu Mikac, Kali, Yakku i Pabla Pandu.


Foto Ibiza Spotlight

Andrea Oliva je švicarski DJ koji se u glazbu zaljubio s 13 godina, a do 16 godine je savladao vještinu miksanja glazbe. Početak karijere mu je obilježen radom u trgovini ploča što mu je pomoglo u kolekciji glazbe i dovelo ga do prvih nastupa. Svoju karijeru započeo je nastupima po Švicarskoj na kojima je gostovao te organizirao, a dobra reputacija ga je 2004. dovela do Ibize kada je prvi put nastupio u legendarnom Spaceu, a usljedili su kultni DC10 u sklopu Circoloco rezidencije, pa potom i Ushuaia.

Kroz godine uhvatio se i produkcije, a za švicarskog DJ-a važna je bila 2012. kada su njegove trake dobile dodatnu afirmaciju i njegovo ime postavile na top ljestvice Beatporta. Do sredine 2010-ih već je izgradio svoje ime u svijetu elektroničke glazbe i postao važan akter na Ibizi. Setovi Andrea Olive se ističu zbog njegovih glazbenih odabira koji plešu između housea i techna te od energičnih do deep traka te kako švicarski DJ voli naglasiti “imaju dušu”.

Elena Mikac je predstavnica novog vala DJ-eva u Hrvatskoj te je važna figura Dobar House etikete. Njen repertoar seće od disca do housea preko minimalnog i progresivnog zvuka. Još jedna pripadnica novog vala je Kali koja je u svega nekoliko godina karijere od klubova dospjela do velikih festivalskih pozornica. DJ postavu za nadolazeći NoGuestlist party kompletira nagrađivani hrvatski DJ i producent Yakka koji će odraditi B2B set s čovjekom iza BSH EventsaPablom Pandom.

Osim što se klupska večer NoGuestlist proslavila svog svog tematskog dizajna, intimnog ugođaja i dekoru kluba u kojem gostuje, ističe se i po dobnoj granici. Za ples pod crvenim svjetlima potrebno je imati minimalno 21 godinu.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

brejcha 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju