Skip to main content

Biella & Astrall i house u trikoloru

Dvije temeljne ne boje, jedna koja upija sve valne duljine i jedna koja sve reflektira, infuzirane su trakom energične žute. To je novi Biella & Astrall 3-tračni EP "Yellow, Black, White".

Piše: 


Originalna priča postanka prije ovog trotračja kaže da su se negdje desetljeće preko ramena unazad, tamo na šibensko-vodičkoj trasi, gdje obale jednako ljube nebo, more i ljude sreli jedan Milan i jedan Marko, a gospodu Bijelića i Boraka danas u ritmovima zajedničkog razumijevanja strujnih krugova poznaješ kao Biellu & Astralla.

Šibensko-vodički dualni Dj/producentski dvojac svoju je priču pronašao na stranicama deepa, techhousea i techna, a startni pištolj karijere odzvonio je glasno kada su se momci zatekli kao finalisti Burn Studios natjecanja 2013 godine i dobili priliku nastupiti s Maceo Plexom. Traku "Colombian" ubrzo je pokupio Richie Hawtin i zvuci domaćih ruku odjeknuli su Time Warpom, Awakeningsom i Tomorrowlandom. Stacey Pullen je oduševljeno pokupio EP "Black One" za svoj mix na Ibiza Global radiju, a njihov rad nije stran ni Ericu Sneu u globalno poznatom podcastu "Let's go Techno".

Deset godina nakon ujedinjenja strasti su još uvijek jednako jake u jedrima, izdanja u životopisima se gomilaju i krče sama sebi put kvalitetom koja priznaje samo gospodara ritma i žive na lepezama labela poput Southpark Records, WTF Music, Adverso Rec., Shinshy, Jekos, Get Funky, Family Grooves, Bronzai, Divers Records, Decoded, Loveable Fairy Tale, a novo "Yellow, Black, White" izdanje rađa se s kolumbijskog PP Music Unlimiteda pod kodom PPUN199 u domeni house žanrovskih ograda. Tri trake koje sačinjavaju EP, pristigle u zvučno službeno 14. lipnja, su "Taken", zatim naslovna traka "Yellow, Black, White" te naposljetku "Drop Dead". Već u drugom tjednu od izdavanja EP se našao među Featured glazbom Traxsourcea, a traka "Taken" popela se na 5. mjesto Love House Music Top10 ljestvice Gabriela Rocha (Dj PP) uz bok imenima poput Phila Fuldnera, Dennisa Quinna, I Qubiko.

Pa dok momci planiraju ljetne podije na kojima ih loviš da bi čuo trake uživo, svoj sonični primjerak trobojnog trodijelnog EP-a možeš uhvatiti na Traxsource-u ili Beatportu. Uživaj u ljetu, bijelom i čistom od briga, crnim noćima daleko od svjetlosnog zagađenja velegrada i svjetlucavim tragovima glazbe u noći. Enjoy!

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2