Skip to main content

Biella i Astrall u poslovima sa strane!

Iza aliasa, tamo na šibensko-vodičkoj trasi, gdje obale jednako ljube nebo, more i ljude, gdje povijest šapuće iz kamena, sreli su se Biella i Astrall.

Piše: 

Jedan Milan, jedan Marko, gospoda BIjelić i Borak nastavljaju dalje u ritmovima zajedničkog razumijevanja strujnih krugova, jer lijepe stvari postaju time ljepše ako su podijeljene. Ovaj prijateljsko/istomišljenički/Dj/producentski dvojac upisuje poglavlja svoje priče na stranice deepa, tech housea i techna a veliki proboj u javnu audiosferu označila je 2013. i Burn Studios natječaj kada se ukazala i prilika za nastup s Maceo Plexom, a Richie Hawtin uzima traku "Columbian" i kreće s njome na bine Timewarpa, Awakeningsa i Tomorrowlanda.

Kako je informacija aka, u ovom slučaju dobra vijest s hrvatskih obala, jedina stvar koja putuje brže od brzine svjetlosti, hyper brzinama sakupljanja plodova balkanske fraternalne estetike pridružuje se i Stacey Pullen smještajući EP "Black One" na mix Ibiza Global Radija, a Eric Sneo ih uključuje u globalno poznati podcast "Let's Go Techno", dok domino efekt vuče u krug podrške velike kao što su Groovebox, Stefano Noferini, UMEK, Oscar L, Mario Ochoa, Siwell

Devet godina nakon ujedinjenja strasti su još uvijek jednako jake u jedrima, izdanja u životopisima se gomilaju i krče sama sebi put kvalitetom koja priznaje samo gospodara ritma i žive na lepezama labela poput Southpark Records, WTF Music, Adverso Rec., Shinshy, Jekos, Get Funky, Family Grooves, Bronzai, Divers Records, Decoded, Loveable Fairy Tale

No ovoga puta vrijeme je da stari partneri još jednom zaplešu zajedno. Momci koji gruvaju s obiteljskom lozom Family Groovesa od samih početaka i koji su ujedno imali čast biti drugo izdanje ikada na globalno priznatoj klici domaćeg Family Grooves labela, vraćaju se u taman posljednjoj dvoznamenkastoj manifestaciji 99. FG izdanja kroz dvotračnu originalnu produkciju "Side Jobs".
{youtube}Yw3NwuF9gYI{/youtube}
{youtube}Q0Kz1B3CZhU{/youtube}

Život je koncentrična kružnica, elektronski oblak orbitalnih kretanja i ljusaka u kojima stvari uskaču, iskaču, mijenjaju energetske potencijale, rastu, smanjuju se, odvrću i zavrću ventile s obzirom na ono na što fokusiraš pažnju. Ono s ruba ponekad ukliže u centar a centralno se relocira na horizonte. No "Side Jobs" stiže s tech house/deep tech hipnozama mračnijih konotacija trake "Cartel" musavog beata kakav možeš zamisliti u zadimljenoj prostoriji u kojoj se ne pita što se događa za stolom u kutu i ne dolaziš ako nisi pozvan. Na nekoliko momenata slojevi se povuku da bi ostavili samo golu vokalnu liniju i čistu funky kralježnicu prije no što ponovo utonu u kakofoniju.

Slijedi je "My Indian Girl" i egzotika femininog vokala gradeći liniju onoga što bi mogao zamisliti kao neobično sonično iskustvo prisustva na partyju gdje Bollywood susreće elektroničko, gdje naivna romansa ljubavnika koje, kao i obično, razdvaja svijet, obitelj, problem, vanjska sila koja gradi napetost i želju unutar potrebe za drugim, susreće noć pod strobom, gdje žmiriš, njišeš se i ništa više nije važno.

Izdanje možete kupiti preko Beatporta OVDJE.

>Pratite Biellu & Astrall virtualno<
[FB]

[SC]
[MC]

 


 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop