Skip to main content
  • 9.02.2018.

Preminuo je berlinski techno DJ Mike Wall

Iznenadila je svakoga vijest kako je Berlinčanin preminuo, a ponajviše najmilije koje ostavlja u velikoj tuzi, ženu, sina i nerođeno dijete.

Piše: 

Mike Wall prve korake sa DJingom ima kasnih 90-ih godina, ali tek od 2005. predstavlja se pod imenom Mike Wall. Te godine bilježi svoje prvo izdanje i to na etiketi Modulat, dok je tada također nastupao na legendarnom Melt Festivalu.

Pravog imena Mail Marold, Berlinčanin je preminuo od srčanog udara tokom sna. Bio je u 34.-oj godini, a njegova smrt šokirala je cijelu scenu, pa su tako Rebekah i Dubfire ožalošćeni napisali:

Rebekah: "Ne mogu vjerovati da je Mike preminuo. S njime sam odradila svoji prvi gig u Njemačkoj prije 6 godina, a nedavno smo zajedno nastupali u Parizu. Imao je veliki smisao za humor i uvijek bi bio zabavan i zanimljiv. Zapravo, jedna od posljednih stvari koje mi je rekao nakon nastupa u Parizu je da li schranz radi comeback na sceni?! RIP Mike, nedostajat ćeš nam."

Dubifre je to napisao na ovaj način:


Njemu u čast A&R etiketi koju je Mike vodio Wall Music, MZR složio je 10-minutnu traku nazvanu "MikeWall" te pustio na free download.

R.I.P. Mike!
{youtube}Ao_GOYB0Yek{/youtube}
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2