Skip to main content
  • 13.09.2019.

Cortex Thrill sa novim progresivnim izdanjem

Ivo T Montina aka Cortex Thrill vraća se sa novim izadnjem na Bonzai Records-u.

Piše: 

Ivo je započeo suradnju sa belgijskim labelom Bonzai davnih devedestih  a njegov zvuk postao je gotovo sinonimom za to razdoblje spomenutog labela. Tijekom godina odmaknuo se od Techna a približio se dubljem grooveu progreesive housea. Njegov zvuk danas bogat je spoj melodičnih, mekanih ali i agresivnih tonova koji se stapaju besprijekorno. Novo izdanje dolazi u tri verzije.

Zanimljivost ovoga izdanja je što će se puštati u originalu ali  i dva remix singla na Bonzai vozilu u Berlinu na World Peace  Day-u 21.09.


 

Novoizdana traka naziva Eureka u svom originalnom miksu ima fluidan pokret sa glatkim progresivnim basslineom. Traka odiše kozmičkom vibrom a produkcija je vrhunski izvedena.


"The Original Mix" Eureke dolazi u još dva izdanja. Prvo je remix Ognjena Vukovica aka AudioStorm-a a drugo je "The Singularity Mix" ponovno od Ivo T Montina koja se nalazi u mračnijem teritoriju od orginalnog. Limitirani promo download moguć je na Bonzai records promo pool-u.

rolls effortlessly alongside cascading arpeggios and a tight drum arrangement. The track delivers a stellar, cosmic vibe that send the hairs rising on the back of the neck, thanks to tasty note changes and perfectly executed transitions. The cosmic theme erupts as a striking pitching synth riff takes over on the break, leading to a superb climax and then back to full on mode. Top-notch once again, not to be missed.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2