Skip to main content

DJ Jock izbacio trake mračnog i hipnotičkog ritma

Talentirani splitski Stipe Škokić poznatiji pod imenom DJ Jock niže uspjeh za uspjehom pa je tako za Pornografic Recording izdao tri techno trake koje je publika već imala prilike slušati na ljetnim festivalima i partijima.

Piše: 


Keep Holding the Bronx, Mestis i Nostalgia, osmislio je još svibnju 2019. koje svojim harmoničnim, mračnim i progresivnim zvukovima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na poticaj vlasnika labela Cristiana Varele odlučio ih je objaviti kako bi svojim obožavateljima i široj publici uljepšao i obogatio dane u kojima se trenutno nalazimo. Jock navodi kako je s Keep Holding the Bronx otvarao setove, dok je sa Mestisom i Nostalgiom zatvarao setove. Metis je prva traka koju je snimio sa Moog Sub 37 instrumentom koji mu je dao uvid u nove, progresivne zvukove techna.

Za Nostalgiu navodi kako za njega traka ima emocionalnu komponentu:

Kako dugo radim na svojim trakama i sto puta ih poslušam, nekada mi dosade, ali evo Nostalgia mi nije dosadila, čak se sjetim kada sam ju prvi put pustio, pa me stvarno uhvati Nostalgia“.

Beatport

Spotify

Poslušajte pa možda i vas uhvati nostalgija za ludim partijima do jutra, ali svakako će vam pružiti nadu za nadolazećim avanturama i boljim sutra. Stipe je upravo završio svoj prvi Roots stream kojeg ste mogli pratiti na našem FB kanalu, a prije 2 mjeseca dobio je i nagradu Ambasador za najboljeg Techno DJ-a 2019. po izboru publike.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2