Skip to main content

Domaći Deepnd Records završava godinu Various Artists kompilacijom

Deepnd Records ove godine radi punom parom što potvrđuje "Various Artists" kompilacijom s kojom zaključuje 2020. godinu te donosi 5 trekova savršenih za zatvaranje ove godine.

Piše: 


Uz zvukove domaćih snaga kao što su El Maar, Fynolla, Beyond Jupiter, Klassan i Groove Masters tu je i producent 7th Floor iz Miami-a sa trakom "Vespucci" koja je opasan uvod u kompilaciju sa svojim bass linijama, tvrdim ritam sekcijama i maštovitim aranžmanom synthova i raznih melodija.

Izdanje je  podržao i Don Diablo u Demoday Track of The Week u sklopu Hexagon Radio Show-a. Svakako kreativno i fresh izdanje od 7th Floor-a!

Nakon toga Fynolla u suradnji sa Beyond Jupiter donose trek "Auriga". Melodični house prepun raznih promjena raspoloženja i tajnovitih vokala koji otvaraju zarazan ritam i synthove kakvi su oduvijek trebali biti tu.

Tu su i Groove Masters-i koji minimalnim prilazom stvaraju "132" gdje ubrzani ritam hvataju vokalni efekti, a odmah za njima i ostale perkusije koje daju taj poseban zvuk samom treku i njihovom stilu.

Nakon njih se ubacuje El Maar sa "See You Dancin'". Tvrdi i mračni zvuk u kombinaciji sa dubokim vokalima i hipnotizirajućim synthesizerom ne ostavlja nikoga na mjestu. Kvalitetu je potvrdio i poznati "blanc" koji je objavio "See You Dancin' na YouTube kanalu te iznenadio posjetitelje istoga. Apsolutni pogodak za El Maar-a!

Kompilaciju zatvara Klassan, tvorac treka "Changing Colors". Groove i hipnotizirajući vokali popraćeni sa ritmički ludim perkusijama poznatijima kao "Cowbell" stvaraju poseban vibe i old-school zvuk kojemu se poklanja nova generacija house entuzijasta. Nikad dosta dobrog groova!

Za Deepnd Records godina je uspješno završila te se u 2021. godini očekuje još dobrih izdanja o kojima ćemo rado diskutirati.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop