Skip to main content
  • 24.08.2020.

Domaći projekt Mellow Men lansirao prvi album Rebels

Mellow Men je glazbeni projekt iza kojeg stoje dugogodišnji prijatelji: Davor Osuško, Amor i Amir Jashari.

Piše: 


Sam projekt je počeo spontano, razmjenom ideja između Davora koji je do tog trenutka svirao po raznim punk i rock bendovima, ali je oduvijek razvijao interes prema elektroničkoj glazbi, i braće Amora i Amira koji su iza sebe ostavili već puno evenata i izdanja u Deep House, Techno i Downtempo sceni.

Tako je nastao prvi singl "Spark" izdan na etiketi "Luna The Cat". Nakon tog singla sve kreće lagano i bez stresa, što je i zaštitni znak njihovog zvuka i načina života. Nakon singla "Spark" nižu se izdanja i remixevi na etiketama poput: Vitamin Deep Recordings, Haute Musique, DeepWit, Itom Records.

Puno rada u studiju i "jammanja" rezultiralo je da dečki izdaju i svoj prvi album pod nazivom "Rebels" koji je objavljen za poznatu kanadsku etiketu "Ready Mix Records". Sam album predstavlja njihov rad i druženje u periodu od dvije godine, i mješavina je lounge/dub/deep žanra sa prizvucima soula, funka i raznih instrumenata snimljenih uživo.

Mellow Men ekipa i dalje radi na novim idejama i suradnjama sa umjetnicima iz cijelog svijeta te možemo očekivati još zanimljivih izdanja iz njihovog studija. Album možete kupiti na ovom linku.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2