Skip to main content

Easy Tiger – četvrto izdanje vinyl only labela Marka Nastića

Easy Tiger etiketa predstavlja svoje četvrto vinyl only izdanje sa tri originalne produkcije Marka Nastića i jednim remixom u režiji renomiranog minimal house artista, Dubfounda.

Piše: 


Poslednja Nastićeva muzička vizija zrači već prepoznatljivim, jedinstvenim pristupom muzičkoj produkciji, što se najbolje može čuti u traci po kojoj je izdanje dobilo ime, “Fallinhigher”.

Ovaj omaž novom valu svedenijeg i minimalnijeg house zvuka, prepun je delikatno prepletenih modularnih sintisajzera kroz vešto isprogramirane ritmičke sekcije. Dubfound je remixu pristupio malo drugačije, menjajući raspoloženje i groove u malo mračniji break beat groove.

Na drugoj strani ploče, “An Error Doesn't Become Mistake” odiše tmurnom, skoro mističnom atmosferom uz pažljivo producirane ritmove, dok je “Alpha One” traka u potpunosti okrenuta danceflooru, obojena masivnom bass linijom i show stopping breakom. Cover za ovo izdanje je radio Vladimir Stevanovic. Easy Tiger 004 možete kupiti na svim online vinyl shopovima u nastavku.

decks: https://bit.ly/35AxD1F
juno: https://bit.ly/37GhJ7J
deejay: https://bit.ly/37FqLBT
redeyerecords: https://bit.ly/2pUHO1L
djshop: https://bit.ly/37IDOTh
triplevision: https://bit.ly/2Dmdf8h

kao i u limitiranoj seriji u Beogradu u: Yugovinylu u Cetinjskoj 15, Leila record shop-u u Gospodar Jevremovoj 6 i Dallas Records-u u knjižari Laguna u Knez Mihailovoj 48 i u Zagrebu u PDV Records-u u Međimurskoj 21.

LABEL: Easy Tiger
ARTIST: Marko Nastic
CATALOGUE NO: ET004
TITLE: Fallinhigher
FORMAT: Vinyl
GENRE: Minimal / Techno
RELEASE DATE: November 8 2019

Marko ove subote gostuje u riječkoj Crkvi na klupskoj večeri Balance gdje će mu se pridružiti domaći trojac Lemon, Mark Ash i Krekman.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop