Skip to main content
  • 8.02.2018.

Jan Kincl i Regis Kattie na Valentinovo izbacuju singl sa nadolazećeg albuma

Baš točno u sredini najkraćeg nam mjeseca u godini nalazi se dan kada oksitocini najviše izlaze na površinu, kada crvena boja preplavit će ulicama grada i kada slavi se Sveti Valentin – Valentinovo.

Piše: 

Neće vas ovom prilikom pogoditi strijela staro-rimskog boga ljubavi, ali pogodit će vas novi singl 'Florette'. Eminentan dvojac Jan Kinčl i Regis Kattie uskoro će izbaciti debitantski album naslovljen "In Plain Sight". Tako su za najavu istoga iskoritili datum 14. veljače kada će izbaciti prvi singl sa albuma. Riječ je tako o 'Florette', čiji izlazak će se dogoditi preko domaćeg PVD Records-a.

Uz 'Florette' izdanje će sadržavati još tri druge verzije, remix Laseecha, Matija Duić & Jan Kincl's CYCLE Dub te Jan Kincl Radio Edit. Radi se u singlu sa sexy deep house-om inspiriranog Chicago groove-om te emocijama jazza.

Dvojcu glavnih uloga u cijeloj priči, Janu i Regisu priključuju se basist Veselino Jazz Projecta Luka Veselinović, Igor Fabris, Ilija Rudman i Petar Dundov – miks, snimanje vrpce i mastering.

Prije nego 'Florette' ugleda svjetlo dana, valja spomenuti kako već early support daje naznake kako se radi o odličnom izdanju, gdje ćemo sa nestrpljenjem jedva čekati i izlazak albuma. Palac gore tako daju legendarni Laurent Garnier, Alex Barack (Jazzanova), Volcov, Trinidadian Deep te Gari Romalis.

Za album ćemo morati pričekati do travnja kada će izaći digitalnog i vinyl oblika. Spomenut ćemo još kako će Jan Kincl i Regis Kattie biti dio bogatog line-upa Dimensions festivala.
{youtube}CDv-0e60c7c{/youtube}
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2