Baner

Lawrence Klein izbacio novi EP u suradnji sa splitskim dvojcem Outcome

Nedjelja, 10 Studeni 2019

Poznata talijanska diskografska kuća MoBlack objavila je novu suradnju naših umjetnika.

 Plod suradnje splitskog dvojca Outcome i šibenskog DJa Lawrence Kleina možemo slušati  u obliku EP-a ‘Theory of Cosmos’ s dvije skladbe ‘Cosmos’ i ‘Andromeda’ .

 

Materijal je snimljen ove godine u opuštenom ambijentu studija Simulation Recordsa kao težnja autora da kombiniranjem snažnih melodija i afro drumova stvore konceptualni EP kojim će svoje svježe radove na najbolji način predstaviti publici europskih i svjetskih klubova.
 


'Cosmos je svemir, a Andromeda spiralna galaksija. Ritam je beskonačna vibracija od koje je satkan svemir, a melodija jezik kojim komuniciramo s nepresušnim vrelom kozmičke kreacije. Svaki put kada uđemo u studio postajemo iznova svjesni koliko je beskonačan taj svemir glazbene kreacije i koliko smo sretni što živimo u vremenu iznimnog tehnološkog napretka koji omogućava da crpimo iz njega ideje i pretačemo ih u emociju rasplesanih fanova’, objašnjavaju svoju ‘kozmičku teoriju’ autori novog EP-a Outcome i Lawrence Klein. 
 


Splitski Outcome i šibenski artist Lawrence Klein na glazbenoj sceni djeluju već nekoliko godina, ali u posljednje vrijeme kreativni procvat doživljavaju pojedinačno i kao autorski tim čiju prvu suradnju predstavlja danas ugledni talijanski label MoBlack. Inače, MoBlack izdanja već su neko vrijeme među najprodavanijima na globalnoj sceni elektroničke glazbe.

Već ovog vikenda imamo priliku čuti Lawrenca Kleina na našoj proslavi 18 godina postojanja pod sloganom More Than Clubbing. Preporučan dolazak  je u 21.30 ovog petka, 15.studenog, kada program otvaramo Zvučnom Kupkom o kojoj ćemo uskoro pisati nešto više. Ako niste u mogućnosti doživjeti taj spektakl predlažemo Vam gledanje livestreama na našoj Facebook stranici.Uz Lawrence Kleina koji nam je odgovorio na nekoliko pitanja, slušamo i Valentino Kanzyani, Mate Čeko, IGZ, Sergej Snooze, Forniva, Mayell, premijera Legabyte live kao i NT Wave (techno gitara) sa vokalom Dore Fodor. Predstavit ćemo Vam i jedinstveni All Stars band. Ulaznice nabavite n u predprodaji na Entrio ili lancu prodajnih mjesta.

Facebook Event: 18 godina Klubske scene - More Than Clubbing


Lawrence Klein izbacio novi EP u suradnji sa splitskim dvojcem Outcome