Skip to main content
  • 16.07.2018.

Maceo Plex remixa Blade Runnera!

Renesansa je preporod, buđenje, prenamjena starog spoznajama novog, reanimacija, poliranje i bogatstvo. Samo je prikladno da se tako nazove i remix kolekcija, serijal sjajnih prerada jednako sjajnih originala.

Piše: 

Renaissance Remix serijal nakon što su svoju vještinu posudili Solomun i Tale of Us, sada poziva Maceo Plexa za novu rundu. Gospodin Plex hvata se tako Remakeove fantastične trake Blade Runner, pogonjen svojim osobnim geek interesom u Neo-Noir Sci-Fi žanr. Digitalno izdanje već je izašlo i slobodno je za slušanje i kupnju, a vinilku koja izlazi 20. srpnja možeš prednaručiti ovdje.

Čini se da je Renaissance pogodio ravno u srce mete kombinacijom starih klasika i novih techno teškaša kao remixera jer prethodna izdanja broje dva leđa o leđa oslonjena prva mjesta na Beatportu, a Maceo preuzima traku koja je bila zvijezda prve Renaissance-ove kompilacije davne '94.

" Originalni Vangelis, soundtrack za film Blade Runner je moj apsolutno najdraži kinematografski soundtrack, a jedna od mojih najdražih ploča ranih 90-ih je upravo Remakeov cover "Blade Runner"."

Ono što Maceo čini s originalom sasvim je njegov sonični potpis s pulsirajućim bassom i futurizmu nagnutom synthu koji probada traku do disperzije u poznatu piano melodiju, pretvarajući originalnu traku u atmosferično oružje za centre noći na podiju.

No Maceo ne skuplja lovorike samo po  studiju, Njegova on stage persona još je uvijek jednako oštra,  a za tvoje domaće uši stiže na novo izdanje Sonusa. U top 10 svjetskih festivala i naj hrvatski festival 2 godine za redom, Sonus sluša svoje plesače i daje ti mnoštvo opcija da skrojiš iskustvo po mjeri. Nakon otvaranja nultog dana 18. kolovoza u Noa beach klubu na Zrću nastavljaš još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso do 24. kolovoza kad će posjetitelji moći uživati u nastupu više od 70 izvođača. Za sve detalje skokni na linkove niže i uživaj!

U prodaji su dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna, putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gdje fanovi mogu besplatno downloadati posebno izdanje Sonus stickera, priključiti se službenoj Sonus zajednici ili putem Sonusovog Viber Chat Bota, komunicirati s više od 200.000 fanova Sonusovog Viber Chat Bota diljem svijeta.

[Event]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2