Skip to main content
  • 1.09.2017.

Marko Nastić lansirao svoj vinyl only label Easy Tiger

Jedan od vodećih artista elektroničke glazbe u regiji – Marko Nastić je upravo lansirao svoj, vinyl only label baziran u Beogradu – Easy Tiger!

Piše: 


Premijerno izdanje, “Octagon Gate” EP, stiže od Nastića osobno, i donosi njegov prepoznatljivi modularni zvuk. Ploča sadrži dvije klupske trake, Octagon Gate i Monday Surfing, kao i njihove beat-less verzije, za drukčije slušalačko iskustvo.


 
Octagon Gate, traka fokusirana na dinamiku plesnog podija, donosi smjelo programiran ritam i pulsira kroz trippy melodije. Monday Surfing, predstavlja boju modularnog sintisajzera, uz suptilni i hipnotizirajući dodir emocija.

 
Easy Tiger Label će donijeti širok opseg zvuka fokusiranog na suvremeni house i techno. Izdanja će istraživati različite žanrove, od klupskih do atmosferičnih. Etiketa će biti praćena serijalom istoimenih inovativnih partija u Beogradu. Label je već dobio podršku imena kao što su Barac, Ray Okpara, Okain, Adam Shelton, Djunior, Petar Cvetković, Vladimir Dragaš, Vanović, Kristijan Šajkovic.

Release date: Late August
Distributed by Memoria Music Group  
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk