Skip to main content
  • alt
  • 19.04.2017.

Noisin ‘Outer Edges’ doživio izdanje s 20 remixa!

Nakon malo više od pola godine objave ’Outer Edges’, svjetlo dana napokon su ugledali remixi poznatih i manje poznatih producenata!

Piše: 


Bassnecker, Mat Zo, austrijski duo Camo & Krooked i Machinedrum su samo neka od imena koji se nalaze na izdanju. Na remix albumu nalazi se 20. izdanja, što je više nego na originalu. Into Dust, Get Deaded, Miniatures i Sinkhole su trake koje su remixane od više producenata. Žanrovski tu je više od drum & bassa tj. svakog se nađe po nešto. Mat Zo je ukrotio Mantru i napravio je nježnom i laganom, definitivno izdanje koje je publika najbolje ocijenila. Jednostavna i fluidna traka svježeg zvuka, kombinacijom različitih stilova i žanrova.

Simpatije publike je također pobrao remix Sinkhole Nizozemca Posija, koji je napisao na svome fan pageu kako u početku nije želio remixati, ali su Thijs i Martijn iz Noisie nakon kratkog nagovora promijenili njegov stav i Posija je pristao.

Možda najžešće izdanje priuštio nam je Bassnecker, rasturio je traku Get Deaded. Iskreno, od njega nismo ni očekivali ništa manje tvrdo i basovito.

Ostatak albuma možete poslušati na linku ispod članka. Preporuke su remixi Moody Gooda, Machinedruma, laganiji remix Camo & Krookeda i nešto totalno ludo od Amon Tobina.

Autor članka:
Wadrez Music

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2