Skip to main content
  • alt
  • 26.04.2017.

Novi album projekta Ludvig & Stelar – Trivium

Trivium, novi album projekta Ludvig & Stelar objavljen je 24. travnja za minhensku etiketu ZEN DNA i predstavlja treći nastavak Trilogije koju je započeo album Relax.

Piše: 


Trivium je latinska riječ za križanje tri puta, a materijal na ovoj glazbenoj cjelini upravo to opisuje zvukom. Radi se o iskoraku od stila kojim je projekt započeo na Café del Mar kompilacijama još 2004. Iako dio skladbi koketira s Balearic/Downtempo zvukom, dio sa Nu Disco/ Indie Dance ritmovima, a dio sa Electronica/Soundtrack elementima, Trivium prije svega ima svoj karakter, koji kroz 12 pjesama dolazi do izražaja.

alt

Nakon što je pod imenom Ludvig & Stelar samostalno komponirao, izveo te producirao album „Beyond Second Thoughts“ i ovaj je album samostalan uradak iza kojeg stoji Damir Ludvig.

alt

Iako sam svu glazbu napisao, odsvirao i otpjevao sam, posebno sam zahvalan prijateljima koji su mi pomogli realizirati albumpriča Ludvig te nastavlja:

Prije svega Aleksandar Jovanović Everbeatz koji je odgovoran za miks i mastering albuma, te Krešimir Krešić iz WNN Graphic & Motion Design Studio Werbeagentur, koji je vizualno oblikovao album. Zatim Dalibor Platenik, Hrvoje Golubić, i Goran Stelar Štetić, koji su mi pomogli snimiti vokale, te Ivana Masic, koja mi je pomogla pri korekciji stihova. Posebnu zahvalu dobiva Claude Debussy, čiju sam temu „Clair de Lune“ obradio na kompoziciji kojom album počinje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2