Skip to main content
  • 2.01.2019.

Novi album šibenskog vizionara elektronike Tomislava Rupića

Tomislav Rupic je multimedijalni umjetnik, DJ i producent koji dolazi iz Šibenika.

Piše: 


Njegovi početci na elektroničkoj sceni sežu još od 2000. dok pet godina poslije susreće producente Azteca i Edy C-a. sa kojima pokreće Incognito Project u cilju stvaranja modernog techno zvuka. Kao Tom D Vox iste godine izbacuje svoj prvi vinyl, a 2009. seli u svoj novi kreativni studio u kojem nastaju brojne umjetničke eksplozije.

Tako osniva Pixel Records, počinje se baviti video montažom i produkcijom, 3D animacijama i nedavno se pridružuje kreativnom RatCat kolektivu.

Napravio je prije par godina i animacije za Klubsku scenu koje koristimo na našem YT kanalu.

Tomislav je krajem prošle godine scenu obogatio novim, inovativnim studijskim albumom "Journey" pa nema ništa ljepše nego da i vi odete sa nama na jedno lijepo putovanje kroz zvučne pejzaže ovog šibenskog bisera elektronike. Album u potpunosti možete preslušati klikom ovdje.

Artist: Tomislav Rupic
Label: Pixel Records
Catalogue No: PXL10 Release: 2018-11-11

1. Way Up
2. Kronos
3. Manifest
4. Black Rain
5. Cytherean
6. Sentient
7. From Alternate Universe
8. War
9. Circle Squared
10. Hope
11. The Beginning or the End


 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2