Skip to main content
  • 11.12.2019.

Novi single Boris Brejcha poklonio fanovima za Svetog Nikolu

Svima koji ove godine nisu bili zločesti Boris Brejcha je za Svetog Nikolu u čizmice dropao novi singl Lieblingsmensch.

Piše: 


U prijevodu "Najdraže biće" peti je po redu single kojeg je Brejcha 6. prosinca izbacio za Ultru.

Gotovo devet minuta dugačka stvar, Lieblingsmensch se nalazi među Brejchinim najduljim pjesmama, a ove godine ju je vrtio na gootvo svakom partyu. Nakon prijašnjih singlova poput Gravity i Never Look Back, znanima po tome što mjestimično izazivaju požare na plesnim podijima, Lieblingsmensch se zapravo ne ističe ničime novim. Tipična je to Brejchina traka s neumornim bas linijama koje voze i voze te mračnom atmosferom i melankoličnim melodijama koje nose i u koje se možete uljuljati, primjerice, dok uzimate guc pive, palite cigaretu i odmarate između nekih njegovih žešćih stvari.

Uoči izdanja ovog singla stigla je i Spotifyjeva statistika za 2019. godinu koja kaže da je Brejcha ove godine ostvario 56.3 milijuna streamova od 3.3 milijuna slušatelja iz 79 zemalja svijeta. Nije ni čudno da ga je Billboard prozvao omiljenim DJ-jem vašeg omiljenog DJ-a. Svi fanovi koji su propustili njegove nastupe ove godine, mogu ga vidjeti još dvaput – 13.12. u Lisabonu te 14.12. u Rimu.

Inače, Brejcha se trenutno nalazi na snimanju spota za njegov idući i ujedno posljednji single ove godine "To the Moon and Back"! On će se zajedno s ostalim singlovima naći na četiri godine iščekivanom albumu Space Diver. Album izlazi 24. siječnja iduće godine, u vrijeme Brejchinog već tradicionalnog godišnjeg odmora kojeg će ovaj puta možda morati i prekinuti da bi se uhvatio u koštac s hordama obožavatelja i medija.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk