Skip to main content
  • 25.10.2017.

Paradigma je treći album Ilije Rudmana kojim iskazuje ljubav prema disco glazbi

Ilija Rudman dio je elektroničke scene otkad pamti za sebe, ne krije svoju ljubav prema disco glazbi i njihov odnos dodatno se pojačava jer početkom 2018. stiže i treći album Paradigma.

Piše: 

Disco glazba može zvučati jednostavno, ali ako ju voliš kako ju voli Ilija onda je ona za tebe potpuna i ne odvajate se jedno od drugoga. Osim ljubavi prema discu, tu je i ljubav prema pravom analognom zvuku sa kojim je plasirao već dva albuma. Nakon The Reveal i True Colours, Ilija Rudman najavljuje i svoj treći album.

Diskografija mu je zaista impresivna i tu se krije oko četrdesetak izdanja, gdje je prvo izdanje bilo prije petnaest godina na Ilijinoj etiketi Red Music Records. Njegov zvuk i energija za koju kaže da je jako bitna privukli su pozornost i drugih pa tako vrijedi istaknuti izdanja za jake etikete poput Rebirth Records i My Favorite Robot Records.

Zajedno sa Anotniom Zuzom, 2015. godine Ilija otvara vrata nove etikete Imogen Recordings kroz koju će upravo i izdati svoji treći LP, za koju se još vrijedi reći da je potpisala suradnje sa imenima Robert Owens, The Brand New Heavies, Andre Espeut te Ilan Kabiljo.


 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2