Skip to main content
  • 7.03.2023.

Petar Dundov objavio novi ambijentalni album -In Expectation of Dawn-

Hrvatski pionir elektroničke glazbe svoj bogati diskografski katalog širi za još jedno vrhunsko izdanje

Piše: 

Petar Dundov je objavio svoj novi ambijentalni albumIn Expectation of Dawn”. Album je složen od ukupno sedam traka, a ideja je nastala za vrijeme pandemije kada je cijeli svijet stao i promijenio putanju.

Više o samoj priči i pozadini o albumu otkriva Petar Dundov na svojim društvenim mrežama gdje kaže: “Za vrijeme pandemije, kada je cijeli svijet bio prekinut i preusmjeren u novi nepoznat teritorij, pokušao sam zamisliti kakav će svijet doći nakon raspleta situacije. Krenuvši iz mraka prema svjetlu, u kratkom momentu spokoja i tišine u trenucima rađanja novog dana, pokušao sam iskazati emociju i sliku kroz zvuk. Ono to je nastalo može se opisati kao putovanje prema ponovno pronalasku sebe i novom uvidu u dublje razumijevanje života.”


Za sami kraj, Petar Dundov poručuje “Nadam se da će ovaj album probuditi emocije i biti izvor inspiracije za vrijeme koje nam tek stiže.”

Album “In Expectation of Dawn” je dostupan na svim streaming platformama.

Popis pjesama:

In Expectation of Dawn

While You Were Sleeping

In Seduction

Pseudo Moon

Intension

Beyond Horizon

Sea Organ

 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop