Skip to main content
  • 8.03.2023.

Vikend u Dva Osam: Koncertna premijera albuma, zatim oživljavanje new wavea

Intimni noćni klub smješten na zagrebačkom Jabukovcu i ovog vikenda priprema žanrovski bogat program

Piše: 

Ovog petka 10. ožujka, u zagrebačkom klubu Dva Osam nastupa nova koprivnička glazbena uzdanica LoM, koji donosi svoj neobičnu žanrovsku fuziju.

LoM je tročlani sastav iz Koprivnice osnovan 2020. godine, kojeg čine basist i motor benda Aleksandar Rapaić,Leo Benkek na gitari i pjevačica Dragana Pandža. Kombinacijom raznih žanrova koji idu od rocka, elektronike, drum and bassa i etna – stvaraju svoj specifični glazbeni izričaj.

Nedavno su objavili svoj debitantski album “Prilike” za čiji je mix i master većinski bio zadužen Filip Motovunski. Koprivnički bend će nastupom u Dva Osam odraditi promociju svog albuma prvijenca te će se zagrebačka publika imati prilike upoznati s ovom zanimljivom žanrovskom kombinacijom.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 5,50€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je7€, a za studente uz X-icu 4€.

FB EVENT: LoM u DVA OSAM

Ples u Dva Osam ne staje, već se nastavlja i dan poslije gostovanja koprivničkog benda LoM. Usubotu 11 ožujka, na repertoaru je New New Wave by DJ Frisko.

DJ Frisko priprema ajbolje od garage rock revivala, indie rocka i new wave revivala. Bendovi poput: Arctic Monkeysa, Florence + the Machine, LCD Soundsystem, Kooksa, Kaiser Chiefsa, Black Keysa i The Xx očekuju partijanere da se rasplešu u gužvi te izgube glasnice.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 4€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 5,50€, a za studente uz X-icu 3€.

FB EVENT: New New Wave by DJ Frisko u DVA OSAM

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2