Skip to main content

Prošlost, sadašnjost i budućnost Astralisa na CD kompilaciji

Svi posjetitelji partija Astralis 19 Godina dobivaju besplatni primjerak CD albuma, kojeg je kompilirao i miksao legendarni DJ Go Cut.

Piše: 


Na devetnaestoj godišnjici Astralisa 7.4. u zagrebačkom The Bestu nastupaju Francuz Kris Kylven, Cortex Thrill, Damir Ludvig i Goran Vlajić, poznatiji pod pseudonimom DJ Go Cut, koji je za ovu posebnu priliku pripremio album koji će svaki posjetitelj partija besplatno dobiti.

Astralis je vjerojatno jedini rođendan na kojem gosti dobivaju darove, a ne slavljenici! – šali se DJ Go Cut i dodaje:

Ponosan sam da su mi vrhunski producenti kao što je Kris Kylven, Reaky i mnogi drugi dali dopuštenje da baš njihove radove uvrstim na ovu rođendansku kompilaciju, a još mi je draže da ispred Astralisa moje veselje mogu podijeliti sa našom vjernom publikom.

Na albumu je 15 djela koja kombiniraju prošlost, sadašnjost i budućnost Astralisa. Počevši od laganijih kompozicija prema sve energičnijim skladbama kakve se obično mogu čuti u špici partija, Go Cut je uspio povezati legendarna djela kao što je Dogma 3000 „Drums In The Deep“, sa novim projektima kao što je Alumidi, te predstaviti i svoj do sad neobjavljeni singl „Arabica“.

Kompilacija koja zahvaljujući fanovima Astralisa ima dobre izglede konkurirati za album godine, još jednom dokazuje kako je Goran DJ koji je tijekom svoje karijere dokazao da se snalazi u bezbrojnim umjetničkim izražajima. Glazbeni žanrovi su za njega samo iluzija, a budućnost će pokazati da Vlajić uvijek spreman uhvatiti korak s vremenom.

Radi se o miks albumu kojeg je posebno za ovu priliku snimio DJ Go Cut, koji će na rođendanu Astralisa nastupiti zajedno sa ekipom u sastavu: Damir Ludvig, Cortex Thrill i Kris Kylven. Novac za kompilaciju financirao je HDS ZAMP, a iza projekta izdavanja stoje udruga Kultura Futura i izdavačka kuća Psycro.

Devetnaesti rođendan klupske večeri Astralis 7.4. u zagrebačkom Bestu će uz gostovanja poznatih DJ-a dodatno začiniti i DJ Go Cut koji je pripremio miks album za ovu priliku. Poslušajte kako zvuči CD!
 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web