Skip to main content
  • 24.03.2020.

Prvi single Carl Coxa nakon dvije godine je techno razarač

Kralj techna Carl Cox objavio je jučer novi single 'Pure (El Rancho Mix)', vrlo iščekivano izdanje koje obilježava buđenje njegove izdavačke kuće 23rd Century Records

Piše: 


Ovo izdanje Coxov je prvi singl u više od dvije godine. Majstor techna ponovno radi, ono što najbolje radi isporučujući razarač plesnog podija.

Uz to što je Carlovo prvo izdanje unazad 24 mjeseca, ono vraća na scenu vrlo cijenjenu etiketu koja je obilježila njegovo prvo izdanje iz 2006.

Carl Cox pritom kaže: "Ova techno zvijer moje je prvo solo izdanje nakon dužeg vremena i već sam je potajno isprobao i testirao na mojim nastupima širom svijeta; ljudi su divljali kad bi je pustio!

Pravo je uzbuđenje vidjeti reakciju publike kad ubacim PURE u miks. Stvar ovog je da te uhvati s milijun tehno pipaka i neće pustiti! Čak se i sam ne mogu oduprijeti kad se to dogodi! "

Carl je predstavio i ekskluzivnu novu live streaming seriju 'Cabin Fever – Vinyl Sessions' kako bi dodatno premostila socijalni jaz koji svi osjećamo u ovom novom životu pod karantenom. Sesije će se redovito emitirati iz njegovog matičnog studija 'El Rancho' u Melbourneu u Australiji putem Facebook kanala

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk