Skip to main content
  • 28.06.2019.

Regionalni dragulj Coeus osvanuo na kompilaciji dvojca Tale of Us

Za Coeusa kao jedno od najatraktivnijih novih imena na regionalnoj sceni već se čulo i daleko dalje od Ex-Yu zemalja, pa njegove stvari redovito vrte velikani poput, recimo, Tale of Us, Adriatique i Oliver Koletzki.

Piše: 


Najnoviji uspjeh je svakako taj što su dvojac Tale of Us odabrali njegovu traku "Eden" među još 19 produkcija koje su se našle na kompilaciji Realm Of Consciousness Pt.IV, ugledne etikete Afterlife s kojom popularni dvojac promoviraju svoj unikatni zvuk diljem planete.

Tako su uz Coeusa još objavljene i trake poznatijih imena kao što su Recondite, Adriatique, Mind Against, ANNA itd. Srpskog DJa i producenta možete poslušati na NOX festivalu koji se 2., 3. i 4. kolovoza održava na šibenskoj plaži Martinska, a evo što je izjavio povodom ovog uspjeha:

"Jako sam sretan zbog ovog izdanja i u ovom kratkom razdoblju, otkako je kompilacija vani, već počinjem osjećati efekte tog uspjeha. Glupo je govoriti o sebi, ali lijepo je znati da sam najmlađi artist s ovih prostora kojemu je nešto takvo pošlo za rukom. Vjerovao sam u sebe, naporno radio i sada mi se otvaraju mnoga vrata tako da se silno radujem svemu onome što tek dolazi.

Veseli me što u Hrvatskoj pratite moj rad i što kod vas imam jako puno fanova, a posebno u Dalmaciji gdje ću ovoga ljeta nastupiti po prvi put. Početkom kolovoza sam u Šibeniku, na Nox Festivalu i jedva čekam družiti se na moru s lokalnim umjetnicima koje sam upoznao i svima ljudima tamo. Ovo je za mene jedno divno razdoblje, kako za artista Coeusa, tako i za Nemanju. Mislim da ću uživati ovoga ljeta i pozivam vas sve da dođete plesati s nama u Šibenik za mjesec dana."

NOX festival nedavno je najavio i treću after party pozornicu; do sada objavljeni line up čine kameleoni scene Juan Atkins, Kenny Larkin, Red Axes, Terr, Petar Dundov, DJ Jock i drugi; treći val imena objavljuju 01.07., a do tada još uvijek možete zgrabiti povoljnije ulaznice od 160 kn na Entriu, jer poslije toga datume one će poskupiti.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk