Skip to main content

Nox festival najavio i treću – after party pozornicu

Festival elektroničke glazbe – Nox Festival objavio je i treću pozornicu, i to after party stage, na kojoj će se svakoga jutra od 7 sati ujutro izmjenjivati najbolji ‘afteraši’ s ove strane Jadrana!

Piše: 


Festival se održava u petak i subotu 2. i 3. kolovoza na novoj festivalskoj lokaciji Martinska, nasuprot Šibenika, a otvaranjem treće pozornice program će se nastaviti i tijekom nedjelje, 4. kolovoza, odnosno dok god bude energije na after party stageu.

Da će energije biti u ogromnim količinama jamče trojica novoobjavljenih izvođača zaduženih upravo za treću pozornicu, a to su Chuby, Butters i Sergej Snooze, svi otprije i više nego poznati partijanerskoj zajednici.

Broj dosad poznatih izvođača, koji će u špici ljeta nastupiti na velikoj smotri elektroničke glazbe na Martinskoj, popeo se tako sada na 15 artista. Do kraja lipnja pridružit će im se još jedna grupa DJ-a čime će Nox Festival finalizirati popis od preko 20 izvođača za svoje prvo ljetno izdanje.

Uz već poznate headlinere Juan Atkinsa, Kenny Larkina, Red Axes i TERR, podsjetimo, na Nox Festivalu nastupaju i Beepolar, Butters, Chuby, Coeus, Dee, DJ Jock, Forniva, Lawrence Klein, Petar Dundov, Roof AW te Sergej Snooze.

Redovnim festivalskim ulaznicama iz aktualne serije cijena je trenutačno 160 kuna, a s objavom trećeg i posljednjeg popisa izvođača, 1. srpnja, festivalske karte bit će nešto skuplje. Ulaznice iz aktualne serije po cijeni od 160 kuna prodaje Entrio. U Šibeniku fanovi mogu kupiti ulaznice i na četiri gradske lokacije i to u klubu Azimut, caffe baru Baldekin, Na Maloj loži te u Vintage bar.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web