Skip to main content
  • 2.04.2020.

Sarajevski mTechno predstavio dva nova izdanja

U mjesecu kada je sve stalo i život kakav poznajemo se znatno promjenio, vlasnik etikete Worda je ubacio u brzinu više i predstavio dva nova i za etiketu jako značajna izdanja.

Piše: 


Nakon Ertaxa iz Hrvatske koji je prije nekoliko mjeseci izbacio prvi album ikada izdan na mTechno, na etiketi je izašao i drugi album “Machine Grind” sa 11 traka talentiranog B&H producenta Marka Batkovskog

Uz njega kao drugo izdanje u ožujku je i debi britanskog producenta sa adresom u Londonu, MiSiNKi-ja sa EP paketom od dvije trake pod nazivom “Vertigo”.

Marko Batkovski (Banja Luka, BiH) regionalno se predstavio izdanjima na Ogijevom Technodromu, te na Klink Room-u i Room 2, a uz to je dodao i dva izdanja na mTechno Records, prvo single “Without A Trace” a zatim i EP paketom “The Descent”.

Kroz nekoliko uvodnih izdanja Marko je uspješno prezentirao svoj sada već prepoznatljivi stil prožet teškom industrijom i distorzijama, a podršku za svoj rad je zaradio kako od artista sa kojim je surađivao DJ Ogi-jem i Wordom tako i od nekoliko svjetskih imena: Cristian Varela, Paco Osuna, Dax J, ali i od velikog broja regionalnih imena.

33. službeno izdanje na mTechno Records je Markov album prvijenac “Machine Grind” sa 11 iznimnih traka, koji je 9. ožujka ugledao svjetlo dana na svim boljim digitalnim trgovinama širom svijeta. Nazivi traka su inspirirani distorzijama kojim se prožima album, a trake koje posebno skreću pažnju su “štekalice” ‘out of ordinary’ ritmike pod rednim brojevima 02. Blizzard i 07. S.B.B.M.

“Machine Grind” definitivno spada pod tezu ‘Techno je sve ono što još niste zamislili”. Ovakav unikatan paket sa 11 traka je potreban kolekciji svakog techno DJ-a. Album možete preuzeti na: MTR033 Marko Batkovski – Machine Grind

MiSiNKi (London, UK) koji iza sebe ima preko 100 digialnih izdanja i vlasnik je etikete “Mechanikal” , trenutno je jedan od najaktivnijih techno producenata u UK svoj put do ušiju publike iz balkanske regije ogleda kroz “Vertigo EP” koji je trenutno ekskluzivno izdanje na mTechno Records.

“Vertigo” je paket sa dvije odlične vožnje (Vertigo, Chest Pains) je od starta podržan od nekoliko sjajnih imena kao što su: Cristian Varela, Danny Tengalia, Moog Conspiracy, D-Compost, Anderson Noise, Tea Vučković kao I mnogih regionalnih imena. Izdanje možete preuzeti na: MTR034 MiSiNKi Vertigo EP.

mTechno ekipa Vas je počastila sa 13 novih traka, te Vam želi ugodno slušanje, slaganje setova, miksanje i streamanje, jer ovo posebno vrijeme zahtjeva i posebne setove u koje od narednog mjeseca možete dodati i još dva izdanja “Muhi – Acid Runner EP” i debi Italijanskog producenta Rispoli Benita koji će se predstaviti sa izdanjem “Rispoli Benito – Maleducatamente EP”.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk