Skip to main content
  • 13.03.2020.

Semi-fiction je novi album Zarkoffa na kazeti

Izašao je novi album Zarkofffa pod nazivom Semi-fiction, a objavio ga je Lab Personnel, DIY kolektiv iz Zagreba.

Piše: 


Na albumu je 8 naslova, neke su pjesme vokalne, a neke instrumentali, a nosač zvuka je ovaj puta kazeta – odlučili su se na malo luksuzniju chrome type II varijantu.

Za vizualni dio izdanja pobrinula se Lana Grahek. Može se nabaviti na bandcampu:
 

Lab Personnel je kolektiv koji je započeo kao glazbena suradnja na prvom Synth Labu u Sisku 2014., a poslije toga se nastavio razvijati u više smjerova. Utjecao je na nastanak bRave evenata koji se do danas uspješno održavaju u klubu Masters u Zagrebu, i na Synth Jam događanja koja su preuzela štafetu nakon što su se Synth Labovi u Sisku završili.

"Kolektiv je sada prerastao i u DIY label, a uskoro planiramo još širiti područje djelovanja. Ono što smatram posebno važnim je to da smo grupa ljudi iz više različitih scena, različitih zanimanja i društvenih skupina, ali imamo potrebu stvarati zajedno i razlikovati se od prevladavajućeg stava pohlepe i netolerancije koji nas okružuje.", poručuje Saša Rajković aka Zarkoff.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2