Skip to main content
  • 19.05.2024.

Kazetofoni se vraćaju u velikom stilu!

We Are Rewind su moderni aluminijski kazetofoni preko kojih slušatelji mogu snimati vlastite mikseve i spojiti se na bežične slušalice

Piše: 

Naslovna foto

We Are Rewind

Ovi moderni kazetofoni tvrtke We Are Rewind i dalje imaju tipke za brzo premotavanje naprijed i natrag kao i njihovi retro prethodnici, dodajući taktilni osjećaj u svijetu senzorske i dodirne tehnologije.

S druge strane, izlaz za slušalice je u skladu s ručnom kontrolom glasnoće i audio ulazom za stvaranje osobnih mixtape-ova. Vratile su se i prazne vrpce koje slušatelji mogu koristiti za snimanje vlastite glazbe.

Litijska baterija izdržat će do 12 sati uzastopnog slušanja

We Are Rewind također dodaje Bluetooth 5.1 povezivost, omogućujući slušateljima da u nekoliko sekundi povežu moderni kazetofon sa svojim bežičnim slušalicama ili zvučnicima. Tvrtka je radila i na poboljšanju kvalitete zvuka u odnosu na model iz 2020.

U suradnji s radio inženjerima zvuka optimizirali su mehanizam i postavke ovih modernih kazetofona i stvorili kvalitetu zvuka koja se koristi u današnje vrijeme. Kazetofon nudi i opciju uz vlastite bežične slušalice, također u retro stilu, i to u crno-žutoj varijanti. Narudžbe i prodaja su na webu We Are Rewind.

Pogledajte više u video recenziji.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.