Skip to main content
  • 9.12.2019.

Tri regionalna drum and bass producenta na inozemnoj kompilaciji

Program, podlabel poznatog RAM Recordsa inače etikete nastale pod palicom sada već legendarnog Andy C-a, prije nekoliko dana je izdao VA (Various Artist) izdanje pod nazivom Program 100.

Piše: 


Andy C je ove godine zatvorio i bio jedno od najvećih imena ceremonije otvaranja poslijednjeg Outlooka u pulskoj Areni

Izdanje sadrži 54 nove trake od raznih drum and bass umjetnika iz cijeloga svijeta, no ono što je nama posebno privuklo pažnju je upravo činjenica da se čak tri regionalna umjetnika nalaze na ovom izdanju.

 

U pitanju su Filip Motovunski sa adresom u Zagrebu i njegovom Frog Horn, Nemy iz Srbije sa svojom Cruyff, te slovenski teškaš Smooth sa Tailspin. No, tu priča ne završava, također uskoro izlazi i izdanje sa remixima, na kojem će se naći također još jedan srpski producent i umjetnik Subview.

Ovo je jedno od bitnijih izdanja kako za Program i RAM, tako i za regionalnu drum and bass scenu, koja zadnjih godina jednostavno doživljava jednu svojevrsnu renesansu kako u izvođačkom, tako i producentskom smislu.

Producenti poput Filipa, Nemya, Subviewa, Smooth, pa sve do novih imena kao što su Fullstep Phil, Minimalist… Izdanje se može naći nabaviti u tri različite verzije digitalni download (MP3, Wav, FLAC), Vinyl kao prednarudžba, te u obliku specijalno izrađenog USB sticka od 64gb.

Također bitno je napomenuti da je Filip Motovunski uz također još jednog regionalnog drum and bass teškaša Billaina iz Bosne i Hercegovine nedavno izbacio i sample pack za Loopmasterse kao dio Bad Taste Recordings sample packa na kojem se još nalaze Akov i Michael Vegas.

Autor članka: Dragan Franc Srdoč – (Basscouture)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2