Skip to main content
  • 16.09.2019.

Dojmove sa Outlooka prenose Filip Motovunski, Kodin i Tekitoka

Outlook festival koji je završio prošle nedjelje pod imenom Final Fort, te tako otkucao svoje posljednje izdanje u Puli.

Piše: 

Mi smo uhvatili naše majstore DnB scene da nam pokušaju sažeti dojmove sa najjačeg europskog bass okupljanja u Europi, pa evo što su rekli Filip Motovunski, Kodin i Tekitoka.

Filip Motovunski

Iako i dalje do kraja ne vjerujem u to, zadnja godina Outlooka mi je bila veliko iskustvo. Osim uživanja u setovima mojih uzora, imao sam priliku odsvirati set na meni najdrazem flooru The Moat.

Kodin

Bila mi je čast odvrtiti set na zadnjoj godini Outlook-a u srcu Forta u Ballroom-u te ga zatvoriti nakon buraza Billain-a zajedno sa Flipz MC iz Londona koji predstavlja Delta9 Recordings, gdje sam dropao hrpu svojih i tuđih dubova. Velik bigup svima koji su skakali, vrištali, begali i na kraju molili da nastavim i burazu Lucy Lu koji mi je bio stage manager XD i naravno hvala Vedranu na pozivu.

Svake godine Outlook festival je mjesto gdje ponovno sretneš frendove iz cijelog svijeta, da li to bila ekipa iz Pule, Bristola ili iz negdje iz Australije, nije bitno, al da nemamo ovaj festival na našim krajevima možda se ne bi nikad ni vidjeli ni zajedno slušali jedne od najboljih drum'n'bass producenata i dj-a i to na moru u tvrđavi, tko ne voli tvrđave? Ali koliko sam načuo Outlook ostaje u Hrvatskoj, tako da čekamo novosti o slijedećoj lokaciji sa uzbuđenjem. Popratite me na socijalnim mrežama, novi materijali uskoro!

Tekitoka

Outlook Festival dao nam je puno. Fort Punta Christo zauvijek će ostati u posebnom sjećanju. Biti dio tog festivala i njegove priče uvijek je neizmjerno zadovoljstvo.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2