Skip to main content

VRH objavio novi EP ‘Gods’, a Beatport ga uvrstio u najbolje od drum’n’bassa u siječnju

Vedran, Veky ili VRH, kako god ga znate, radio se o najpoznatijem brku domaće drum n bass scene. Odmah na startu siječnja izbacio je novi EP, a sve što možemo reći je da zvuči vrh.

Piše: 

Tražio se i tražio dok nije pod imenom VRH stao čvrsto na zemlju i krenuo u nove pobjede. S jednim EP-em dat ćemo vam četiri razloga zašto u svojoj playlisti morate imati njegove produkcije. Riječi, tekst i zvuk oko njega potvrđuju da se radi o klasnom glazbeniku. Surađivao sa Dječacima, trenutno su se svi navukli na njegovu suradnju sa Krešom Bengalkom i Živcem za pjesmu "Rižemo Bifteke". Hip Hop Unity proglasio ga je i najboljim DJ-em godine i najboljim producentom. No vratimo se na glavnu temu.

U vrijeme dok su svi u ponoć otvarali šampanjac i čestitali jedni drugima Novu 2018., VRH je lansirao EP naziva GODS koji se smjestio na label Metnem. Radi se o izdanju sa dvije solo produkcije i dvije suradnje sa Codex-ima.

VRH nije samo drum n bass, njegov kolaž zvuka udomljava i hip-hop, IDM i dub, u najmanju ruku voli eksperimentirati. To se može čuti kroze četiri trake sa izdanja – Gods, Let's Go Back, Toxin i Feisar. Izdanje za Metnem label brzo su supportali Simon/off aka Sun People, Signal i Kodina. Bitno napomenuti je i traku Let's Go Back jer nizozemska trojka Noisia zavritili su ju na svojoj radio emisiji, a to poslušajte u linku ispod:

Dodatan trag ostavio je na Beatportu jer traka Toxin sa Codex je izabrana u "Best New Drum 'n' Bass January". Sjedni, preslušaj, razmisli, ponovno preslušaj pa baci njemu mali support tako da u košaricu Beatporta ubaciš ovo izdanje, a to možeš OVDJE.

Prati ga i virtualno preko Facebooka, Twittera i Soundclouda.

 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2