Baner

Zadarska mladost rasplesat će vas do te mjere da ćete morati puzati do doma

Petak, 08 Rujan 2017

Treskalica iz Zadra kao primjer poštenog mrdoguza.

Iz Dalmacije na No Status Records na klubske podiju u nadi da će vas pošteno razdrmati stiže namo novo izdanje mladog DJ naziva Chip Mandic(h). Punog imena Josip Mandić, ovaj mlad i ambiciozan Zadranin prije koju godinu otvorio je svoju kuhinju, primio se kuhače i počeo pripremati specijalite u svojem najdražem loncu FL Studio.

Nama na tanjur stigla je njegova traka Crawling koju će izaći preko No Status Recordsa.
Ako malo razmislite, njegovo novo izdanje naziva puzanje podsjetit će vas na puža i na prvu će te steći dojam da se radi o niskom bpm-u koje će vam sjesti kao hladno predjelo. No prevarit će te se, Chip Mandic(h) skuhao je glavno jelo i dobro ga začinio tech zvukovima koja u sebi sadrži jednu mračniju notu, naš ono što vam treba da vas dobro razmrda kada sa obje noge čvrsto stanete na podij
 

Ali priča ide tako da u kuhinji nije sve išlo tako glatko pa se i sam Mandic(h) u jednom periodu dosta dugo tražio, točnije godinu dana, no javio nam je kako si je posložio recepte i priprema jako puno toga. Odmah mu je dobro krenule i već nakon Crawlinga na red dolazi i traka Xylo, koja se početkom devetog mjeseca smjestila na BassWalk Recordsu sa još nekolicinom producenata i dodatno će zapapriti klubove.Nova mlada nada u usponu, još je u procesu razvoja i sigurni smo da će te u vremenu koje je ispred nas biti svjedoci njegovih recepata i pod nogama osjetit čudne vibracije koje će omamiti vaša stopala i fino zatancati. Sada je baš vrijeme da se nađete kao pokusni kunić za stolom ovog Zadranina koji balansira između rada i zabave i provjerite kakve sve začine najviše voli. Odlična prilika za to vam je sljedeća subota kada nastupa na eventu u Benkovcu naziva 'Flow With Vibe'.

Skoknite do Beatporta i kliknite ovu sitnu, ali bitnu ikonicu kupi i podržite domaću snagu.

Zadarska mladost rasplesat će vas do te mjere da ćete morati puzati do doma