Skip to main content
  • 6.01.2020.

Zadarski dvojac Groove Masters izbacili premijerno izdanje

Iza imena Groove Masters kriju se Šime Perković i Lovre Nenadić koji dolaze iz Zadra.

Piše: 


Duo je osnovan prije četiri godine, a zasebno se bave DJ-ingom punih sedam. Posljednje 3 godine su u produkciji što je rezultiralo prvim službenim izdanjem "Afrikaans EP" za Dobar House pod Gruv selekcijom.

"Zahvalni smo Tom Bugu koji nam je dao priliku i prepoznao naš rad. EP se sastoji od 3 trake koje su bazirane na brzom ritmu, minimalističkim zvukovima i ''catchy'' vokalima. Svakako će donijeti osvježenje na danceflooru i u playlistama drugih DJeva.", tvrde Groove Mastersi.

U svojim setovima ovi mladići većinom puštaju tech house, house s dozom minimala koristeći vinyle koji su im sve bitniji izvor zvuka. 2016. su nastupali na proslavi 15 godina Klubske scene i zadarskom Takeover partiju u nedavno zatvorenom Q Baru. Nominirani su 2016. za Newcomere godine na Ambasadoru. To je bio veliki vjetar u leđa koji su i iskoristili.

Iza Groove Mastersa je užurbano ljeto s preko 50 nastupa od kojih se može izdvojiti Fortica festival te rezidencija na plaži Zrće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Groove Masters (@groove_masters)

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk