Skip to main content
  • 23.02.2011.

10 godina sa Vama

Deset godina je iza nas i pravo vrijeme za slavlje. Svoj uspjeh i prvu desetku  namjeravamo dobro poslaviti velikim rođendanskim partyjem 02.04.2011. u zagrebačkom klubu Boogaloo na čak tri floora.

Piše: 

 

Nema iznimki – svi su pozvani!

Sjećanje na svjetsku elektronsku scenu prije punih deset godina budi uspomene na tad još uvijek sasvim novi svijet glazbe, nezaboravne partyje, ples do zore, vrhunske DJ-e, ljude bez predrasuda i zajedničku misao širenja ljubavi. Te 2001. zaista se kvaliteno izlazilo i družilo, hrvatski klubovi hvatali su korak sa europskim i svjetskim glazbenim trendovima, a djeca izrasla iz rata jedva su čekala novi party i novi povod za bijeg iz stvarnosti. Tri mladića, koji su tada obilazila sve party lokacije i do ušiju bila zaljubljena u zvukove elektronske glazbe silno su htjeli dati svoj doprinos, na neki način sudjelovati u razvoju scene koja je iz undergrounda prelazila u blagi mainstream. Došli su do ideje da i Dalmacija treba imati svoj portal koji će pratiti događanja, partye, izvještavati s istih kao i objavljivati slike. Inspiraciju su pronašli u već postojećim hrvatskim portalima elektronske glazbe pegla.com i urban-fetish.com, a nakon toga krenuli na posao. Tako je nastao portal Klubska scena koji ovu godinu proslavlja svoj jubilarni deseti rođendan, a ostalo odlazi u povijest. Povodom tog za nas velikog događaja želimo održati obećanje i zasjati u punom sjaju. Za Vas pripremamo veliku rođendansku proslavu na čak tri flora 02.04. u Boogaloo klubu u Zagrebu gdje ćemo osim klasičnog partija okupiti sve koji su doprinjeli našem uspjehu i pomogli nam da danas budemo to što jesmo.

Od prvog objavljivanja na internetu 19. veljače 2001. ni slutili nismo da će se jednog dana naš medij toliko razviti i postati čitan ne samo u regiji već i cijelom svijetu i postati najkvalitetniji portal za klubsku kulturu u regiji s više od 1500 posjeta dnevno. Kroz godine stasanja Klubska scena je preporučena svim turistima kao relevantan medij za klubska događanja u regiji od strane Timeout Croatia magazina; organizirala brojne partije diljem zemlje; rođedanske tulume; bila nominirana za najbolji portal jugoistočne Europe; bila službeni partner iz regije za Miami Winter Music Conference; organizirala putovanja na brojne zanimljive festivale; podijelila 10 tisuća besplatnih ulaznica; ispromovirala preko 2000 DJa i glazbenika te još štošta drugoga.

Kroz naš portal prodefilirale su stotine tisuća raznih partija, festivala, DJ-a, albuma, singlova, mixeva, a mi smo još uvijek ekipa puna samopouzdanja, volje i elana kako i ne bi, tek nam je deset!

Razloga za slavlje je bezbroj stoga smo odlučili novo desetljeće dočekati u novom ruhu. Pripremamo potpuni rebranding, novi vizualni identitet portala, novi dizajn, nove podcaste, kreiranje male redakcije te potpuno osvježenje sadržaja u multimedijalnom i textovnom smislu, a sve to će biti vidljivo vrlo skoro sljedeći tjedan. Očekujemo da ćete uveličati ovu našu nezaboravnu proslavu i biti nam podrška i poticaj u sljedećih deset godina.

Dok ne otkrijemo više informacija o rođendanskom iznenađenju u Boogaloo-u, 04. ožujka ćemo upriličiti proslavu u Sarajevskom amfiteatru Doma mladih/Centar Skenderija kao uvertiru u veliku rođendansku proslavu i podršku susjedne BiH iz koje dolaze brojni fanovi našeg portala i partyja.

U Sarajevu će svoje glazbeno umijeće pokazati domaćini Dj Jasmina, El Mano, DJ Focho, Narcis Jr , WEDRAN, Ajnspric, Sharky te gosti iz Mostara Alen Milivojević, Armin Steinerr, bass a.k.a. nanE i Ismix. Party počinje u 22h i završava u 06h sljedećeg dana.

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju