Skip to main content
  • 25.03.2011.

10 godina Secret sundazea

Mixmag je objavio da je Secretsundaze najbolje čuvana klupska tajna i 2005. ga proglasio klubom godine. Nakon što je odustao i od promoviranja i od DJ-anja, James Pristley puca na visoko, s itinerarom koji ga je odveo od Ministrya do Manumissiona i savršenog mikro-kluba Dama de Ferro u Rio de Janeiru.

Piše: 

Naslovna foto

Secretsundaze


Poznati su detalji prvog partija na kojem će Secresundaze proslaviti 10 godina postojanja. Uz dvojac Smith & Priestley nastupa i Kyle Hall "vruće" producentsko ime iz Detroita koji dobiva sve veću pozornost Carl Craiga i Thea Parrisha. Tijekom posljednjih godina Secretsundaze se etablirao kao klupska večer koja se ne propušta. Iz njihovog matičnog grada Londona krenula je priča o Giles Smithu i James Priestleyu koji su sada traženi u svakom djeliću svijeta a slušali smo ih i u Hrvatskoj. Njima su pak najdraži nastupi do sada bili na Sonaru u Barceloni, zatim gostovanja na Ibizi, u Berlinu i Miamiu.

Dvojac je posljednjih 10 godina u Londonu napravio niz odličnih partija o kojima se priča i dan-danas. Giles Smith je prepoznatljiv  da ubacuje neke house klasike iz sredine 90-tih godina poput Motorbassa, Ron Trenta, Chez Damiera, dok je James Priestley više baziran na disco-house muziku.

Poslušajmo podcast Giles Smitha, i uz to čitamo intevju s Priestleyem.

 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2