Skip to main content
  • 14.01.2016.

12 golih macana elektronike na novom kalendaru!

I tako si ti nama u 2016., također poznatoj i kao godini u kojoj su zidni kalendari u potpunosti nepotrebni.

No ipak kako je svijet nekada sjajno mjesto koje uzme pauzu od sve pragmatike i logike maksimalne korisnosti i učinkovitosti divni ljudi si ponekad uzmu vremena kako bi stvorili potpuno beskorisne predmete koji te napune emocijom mekanog polja mačića.
Ne znamo koje je vaše posljednje sjećanje na veliki sjajni kalendar koji visi sa zida u rasponu tema od bilo čega što ti padne na pamet… od 12 vrsta krafni, preko “glamuzornih žena” razlivenih po haubama 12 automobila, vatrogasaca, životinja, građevina, Barbika, Star Warsa, šalica čaja, porculanskih balerina… više manje koji god interes imate, od kukičanja do suncokreta, netko je sakupio 12 tematski povezanih fotki i naprintao ih na pozadini mreže dana kako bi ti ih skupo prodao.
Možda si zadnji vidio kod dede u pecani kroz pare od rakije ili bakine frendice koja čuje samo kada upali oba slušna aparatića, ali kako volimo retro i revival netko se sjetio napraviti veliki come back zidnog kalendara i to baš s temom elektronike.
Autor, koji se sam na sebe referira kao na “svjetski pozantog glazbenog bloggera”, napomenuo je:
“Ništa od ovoga nije načinjeno u dobrotvorne svrhe. Kao što sam reko ranije možete kalendar pogledati online besplatno ili poslati email na tonkawrdm@gmail.com (ozbiljno) želite li kupiti WRDM Dance Hunks 2016 kalendar koji zaista možete objesiti na zid, u svoj odjeljak u uredu ili varionu”
Dakle ekipa iza pulta je skinula majice s cool natpisima, nauljila tjelesa i uzela pauzu od pumpanja rukom i vrćenja gumbića kako bi baš tebi uljepšala četvrtak… tehnički je ovako, ali realno… zapravo pogledajte sami niže, a za čitav kalendar kliz ovdje.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2