Skip to main content
  • 14.01.2016.

Objavljena tema Tomorrowlanda 2016.!

Ljudi sutrašnjice, svi oni koji podno bine i životnih postignuća majstora rasvjete i scenografije mogu zamisliti bolji svijet koji dolazi dobili su novu vijest iz Tomorrowland tabora. 

 
Nakon što je 2015. naletjela na neke klade po putu i bila manje nego savršena, odlučili su se za novu temu koja će permeirati jedan od najpoželjnijih svjetskih festivala. Nalazimo se pred pragom 12. izdanja i tema je prikladno odabrana,  " The Elixir of Life".
 
Možda sada djeluju samo kao prazne riječi koje dramatično plutaju u festivalskom eteru, ali teme i jesu eliksir života koji pumpa krv žilama Tomorrowlanda. Upravo na ovaj način stvorili su si globalno ime predući razrađene alternativne svjetove putem pozornica i naracije iza same glazbe. Prethodne godine naziv je bio "Kingdom of Melodia", a godinu prije su ponudili ključ za vrata pred kojima svi nestrpljivo stojimo " The Key to Happiness".

 
Dakle ovogodišnji eliksir se tematski igra na nekoliko razina, od pretpostavke toga da je upravo glazba ono što fanove Tomorrowlanda održava mladima pa sve do suptilnih natruha alkemije i magije. Za lineup još nisu počela kapati imena, ali znamo da će novi Tomorrowland okupiti stopala od 22 do 24. srpnja. Do tada volite svoj danas i gradite bolji sutra!

 

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk