Skip to main content
  • alt
  • 21.10.2015.

13 godina House Fusiona i povratak u bazu!

Bila je palindromski čitana 2002. S koje god strane kreneš piše jednako, bili smo zeleni i friški i svoje zelenje slili u jednu plesnu fuziju.

 
House Fusion se po prvi puta ugnijezdio na floor Ariona u Krajnčevićevoj prije 13 godina i sada se vraćamo na izvor, u bazu u kojoj je sve započelo. Ime se možda promijenilo ali kako je veliki majstor pera jednom napomenuo  “Ime nije ništa; ono što nazivamo ružom, slatko bi mirisalo i s drugim imenom”. Pa tako Arion mijenja ime u Modul 80, no opet po povratku osjećaj je kao da se vraćaš kući i da nikada nisi ni otišao.

alt

 
Posljednji House Fusion sljubio se s rasplesanim srcima 2012., kada smo zajedno tekli na 10 godišnjici u Sirupu. HF ekipa je na pitanje zašto sada navela najiskreniji mogući razlog. Zato jer im fali čage, druženja i dragih poznatih lica, zato jer su gnjusno mekani i emocionalni i smatraju se odgovornima veze, brakove i ljubavi koje su započele podno pulta, ali i zato jer mladcima žele pokazati kako se to radilo prije.
 
Stiže stara ekipa sa starom pričom za novo doba pa su za vaše glazbene užitke ove subote,  24. listopada, ovdje Tom Bug, Grooveline i Andrija. Kako će večer puzati neminovnom ponoćnom vrhuncu skokni oko jedanaestice u Modul 80. Momci žele dobrodošlicu. Vidimo se na podiju! 
brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk