Skip to main content
  • 26.07.2017.

14-satni plesni maratonac na Pašmanu

Prije no što pođeš na vječne poljane, prije no što kerubini trubnu u trublje i sveti Petar zazvonca ključevima ili bilo koja druga imaginativna fantazija sjedne na mjesto, nema razloga da još živi i žestoki ti ne posjeti jedne druge Poljane, aka istoimenu plažu u mjestu Tkon.


Ili možeš na Havaje – navući najšareniju košulju koju posjeduješ na leđa i od koje ti majka ili cura ima migrenu i već ju je nekoliko puta pokušala ovlaš baciti, nabaciti sunčane na nos i nasipati led u egzotikom natopljeno piće, upiknuti unutra kišobrančić, svojoj boljoj polovici odjenuti neku travnatu suknjicu i bikini od kokosa i odalohati u suton. O kako li je samo genijalno da upravo to možeš, po četvrti puta za redom na Hawaii beach partyju, maratonskoj rundi po pokroviteljstvom Udruge Mladih i TZ općine Tkon.

Tko, što, Tkon? Tkon ti dođe kao općina koja obuhvaća istoimeno naselje kao i ono Ugrinić i 13 otočića porazasipanih u blizini Zadra. No onaj "što" koji te zanima i vječno ga u stopu slijedeći frend "kada" bi bio maratonski 14-satni party koji kreće, 29. srpnja u 15 sati i traje sve do predzorja u 5 ujutro narednoga dana, dok bi odgovor na "tko?" bio da pult preuzimaju, uz dva domaća momka, i  DJ Ivan, DJ Fidelius, Who.IM i Chip Mandich.

Eto pa istraži paše li ti na Pašmanu. Sve dobre stvari nalaze se uvijek u zakutcima i postaju time bolje ako su popraćene suncem, morem, glazbom i divnim ljudima. Dobro došli na Hawaii beach party!

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2