Skip to main content
  • alt
  • 26.07.2017.

Najveće pogreške u DJ setovima rade najplaćeniji svjetski DJ-i

Kako se tisuće plesača osjećaju kada usred noći na podiju DJ-u nešto pođe ukrivo i stane traka na kojoj su doživljavali pravu ekstazu.

Piše: 


Osjećaju se mogli bismo reći loše. Sigurno ste u svom plesnom iskustvu imali slične situacije. Najgore je kad te u transu poremeti neki "DJ Fail". Tako na netu postoje brojne snimke najvećih pogreški DJa tijekom svirki, a ova kompilacija u nastavku donosi 10 vrlo zanimljivih fail-ova. Predvode je Calvin Harris, Dimitri Vegas i Like Mike, Martin Garrix, Tiesto, Steve Aoki.. a ostatak liste bolje da i ne spominjemo.

Postavljamo si pitanje, zašto se to baš u velikoj većini događa EDM DJ-ima? Što rade u tim bespomoćnim situacijama? Postaju li iole nervozni i nastupa li tada trema?
{youtube}qelf78-vGVs{/youtube}

Njihov Tips & Tricks, je kada nešto pođe po zlu, da se hvataju mikrofona i urlaju "Make some fuc… noise". Nije li DJ ujedno i zabavljač? Pazite sada, istraživanje iz 2014.g. s listom naplaćenijih DJ-a na svijetu donosi slijedeće podatke:

10) Deadmau5 ($16 million)
9) Skrillex ($16.5 million)
8) Kaskade ($17 million)
7) Zedd ($21 million)
6) Afrojack ($22 million)
5) Steve Aoki ($23 million)
4) Tiesto ($28 million)
3) Avicii ($28 million)
2) David Guetta ($30 million)
1) Calvin Harris ($66 million)
{youtube}2nPnZu11McE{/youtube}

DJ-i koji učestalo griješe su i najplaćeniji na svijetu. Nije ni čudo kada su to često proizvodi preplaćenih DJ lista i marketinških agencija. Vrlo rijetko se tu nađu neki glazbeni entuzijasti, pa sami prosudite tko je IN, a tko OUT. Čast iznimkama!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk