Skip to main content
  • 10.09.2016.

20 arhivskih fotki za 20 godina Cocoona!

Vjerujemo u svetost nedjeljnog jutra (naravno da mislimo popodneva), u njegovu apsolutnu i potpunu nezamijenjivost na chill spektru, osjećaju aftera u glavi, čak ako na njemu i nisi, pa tako vjerujemo i da ono ne bi smjelo sadržavati teške teme.

 
Nedjelja je posvećena, ovoga puta sasvim podnošljivoj, lakoći postojanja i u ovom slučaju pozdravu dvadeset godina uspješnog operiranja, sigurno na vrhove top lista učahurenog, labela tate Svena, Cocoon Recordsa. Puno se toga u arhivama nakupi kroz dvadeset godina glazbe pa je ekipa Mixmaga iz naftalina izvukla neke fotke na kojima ćeš gledati poglavice techno plemena poput gospodina Vätha samog, Ricarda, Setha, Richiea, Nine, Ide, Coxa…
 
Kako uzrečica sugerira da je težina jedne slike cca 1000 riječi +, tako ćemo prepustiti vizualnom tada da ispriča sve što ima, a galeriju priče 20 godina u glazbi uhvatite ovdje. Sretna vam nedjelja!

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2