Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Def Mix - 20th Anniversary Party

20 godina Def Mixa i Saw Recordingsa slavi se u Miamiu

Ponedjeljak, 12 Ožujak 2007
Def Mix menadžment i njihova izdavačka kuća Saw Recordings svoj će 20. rođendan proslaviti tijekom održavanja WMCa u američkom Miamiu. Izgleda da se cijeli svijet seli tih 5 dana na američki kontinent jer gotovo da nema DJa, producenta, izdavačke kuće, managera i sličnih koji ne idu tamo promovirati svoje usluge.


Ova proslava dogoditi će se u srcu same manifestacije, točnije 22. ožujka u klubu „Shine“ koji se nalazi u sklopu plažnog kompleksa „Shelbourne“. Def Mix je američka kompanija koja prati i uspješno promovira karijere Satoshi Tomiiea, David Moralesa, Frankie Knucklesa i Hector Romera. Ova četvorka na svjetskoj sceni ima veliku ulogu jer iza njih stoje mnogobrojni remixi, snimljeni i objavljeni albumi, singlovi ali i nastupi pred miljunima glazbenih obožavatelja diljem svijeta.
U ovoj godini Def Mix planira napraviti veliku svjetsku turneju na kojoj će isključivo promovirati sve vrste house glazbe. Kako će na turneji svirati sva 4 člana Def Mixa radi se o događajima koji će imati posebnu težinu ali i vrijednost. Takvo nešto prvo će moći okusiti publika u Miamiu tijekom ove rođendanske fešte.