Skip to main content
  • 12.03.2007.

Luke Fair mixa Balance 11 kompilaciju

Eq Recordings nastavlja s tradicionalnom objavom izuzetno kvalitetnih CD izdanja. Novo u ponudi je 11. izdanje kompilacijske serije Balance, a radio ju je kanadski DJ i producent Luke Fair. Do sada su na Balance seriji radili James Holden, Chris Fortier, Phil K, Paolo Mojo, Desyn Masiello, Anthony Pappa i Jimmy Van M.

Piše: 

Glazba Luke Faira na ovom CD izdanju može se okarakterizirati kao putovanje kroz funky, groovy, techy house glazbu. Prva promocija Balance 11 serije dogoditi će se tijekom Miami WMCa. Kasnije se nastavlja turnejom na 4 kontinenta a između ostaloga Luke Fair će posjetiti i neke slavne svjetske klubove kao što su Pacha u Buenos Airesu, Bedrock u Londonu, Red LIght u Parizu, Space u Miamiu, Zouk u Singapuru, Womb u Tokyu i mnoge druge. Njegovu glazbu čuti će i Australci a već je dobio i angažman na većim festivalima u Velikoj Britaniji (Creamfields, Godskitchen, Global Gathering).

„Ovaj mix sam napravio kako bih prezentirao svoj set u klubu od otvaranja kluba pa do zatvaranja. Započinjem s deep houseom, pa se sve to nastavljam funky houseom i technom. Uz to koristim dosta melodija i progressivea“ rekao je Fair. Kompilacija dolazi u prodaju 25. travnja.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2