Skip to main content
  • 21.12.2012.

2013.g. u Gjuri II. počinje uz hard techno

Nakon točno 12 mjeseci u Zagrebu nastupa ikona hard techno scene čiji moto glasi "Hard however fair!

Piše: 


Viper XXL ime je koje svakom poznavatelju žanra znači hard techno na najvišem nivou. 2006. godina bila mu je više nego uspješna jer sama činjenica da je te godine svirao u čak 20 različitih zemalja svijeta govori o njegovoj kvaliteti kao hard techno DJ-a.
{youtube}_BZ-Hcyzetk{/youtube}

Kao producent dokazao se svojim izdanjima na etiketama poput Kne Deep, Definition of Mayhem, Crowbar, Carnage, Killaz, Beast, Cannibal Society, kao i na vlastitim Animasola i Around The World. Svaki hard techno DJ koji drži do sebe u koferu ima neke od njegovih singlova, bili to hitovi "Doing Drugs – Selling Drugs", "Brotherhood" ili pak recentniji "Hardtechno Anthem". 2006. godine s DJ Amok-om pokreće booking agenciju "Artillery Bookings".

Pogledajte fotogaleriju s prošlogodišnjeg partija u Boogaloo klubu.

Viper XXL gostuje 12. siječnja u zagrebačkom klubu Gjuro II, uz ulaznicu od 50 kn do ponoći, ili 60 kn poslije. Warm up su Zoky i Blurix.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2