Skip to main content
  • 24.02.2010.

3 dana glazbene anarhije u Zadru uz Stop Making Sense Festival

Festival "Stop Making Sense Festival" novi je događaj koji će se ovog ljeta održati u zadarskim Petrčanima od 3. do 5. rujna.

Piše: 

Novi festival na lokaciji gdje se održava The Garden, SoundWave i još mnogi drugi događaji. Headlineri ovog događaja su secretsundaze, Optimo, Need2Soul, Sub Club, Allez-Allez, Warm, Sud Electronic, Deviation, CAMP, FACT, Movimientos, Swap-a-Rama, Fantasty Island, Don’t Panic i Favela Chic.

Uz jako dobre avionske linije preko Ryan Aira Zadar iz godine u godinu prerasta u novo središte clubbinga na Jadranu. Ulaznice se trenutno mogu kupiti za 60 funti, dok će kroz par mjeseci narasti i na 80 funti. Očekuje se 2000 posjetitelja koji će uživati u spoju housea, techna, disca, funka, latino elemenata, psihodelije, electra i mnogi drugih žanrova.

Organizaciju potpisuju osnivač Carga London i bivši direktor Big Cill festivala Chris Greenwood, te direktor Need2soula Alex Ruello.

Privuklo ih je kako kažu kombinacija odlične klime, dobro organiziran prijevoz, smještaj, odlična hrana i gostoprimstvo.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2