Skip to main content
  • Ministry of Sound
  • 24.02.2010.

Loša vremena za londonske klubove

Prošli i naredni tjedni nisu i neće učiniti dobro za londonski noćni život i kulturu.

Piše: 

Naslovna foto

Ministry of Sound

Nakon vijesti da će Ministry of Sound izgubiti licencu za rad zbog novog urbanističkog plana, danas su nas dočekale još 3 neugodne priče. BTW. Ministry of Sound je u međuvremenu preko news portala odaslao svim clubberima da potpišu peticiju protiv gradnje novih objekata u tom dijelu Londona. Podržite MoS klikom ovdje.

ICA klub u deficitu
Jedna od utvrda dobrog clubbinga, ICA klub je u velikim problemima. Nalaze se u gubitku od 600,000 funti a to bi u idućem razdoblju moglo narasti na golemih miljun funti. Poduzimaju se radikalni potezi a to je vjerojatno i kraj ove izvrsne priče te zatvaranje kluba u svibnju. U klubu su često gostovali Matthew Dear, dok je Red Bull imao glazbeni akademiju. Osnovan je 1947.g.

Plastic People zatvara policija
Institucija istočnog Londona je klub Plastic People. Vlasnik se nalazi u lošoj poziciji jer gradska policija želi zatvoriti ovo mjesto. Razlog tome su navodne kriminalne radnje i javni istupi kojima je ovi klub sklon. Lokacija ima najbolji razlgas u ovom dijelu Londona i nevjerojatnu publiku. Glazbeno možete čuti jazz, funk, house, latino, electro, afro-beats, hip-hop, drum & bass. Podržite ih učlanjenjem u Facebook grupu . Odluku o zatvaranju znat ćemo oko 15. ožujka.

"seOne" zatvorio zbog recesije
Još jedna loša vijest za clubber je najveći londonski klub "seOne" koji je zatvorio svoja vrata. U izvješću koje su objavili za magazin Mixmag žele informirati publiku kako nakon 8 godina rada zatvaraju klub zbog recesije i loših uvjeta rada kojima su podređeni noćni klubovi posljednjih godina u Velikoj Britaniji.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.