Skip to main content
  • alt
  • 4.11.2014.

33. brucošijada FER-a

Wooo-hooo i opet je to vrijeme! Nova akademska godina u kojoj nas, naravno, ponajmanje zanima raspored kolegija ali zato znamo adresu i datum svake brucošijade.

 
Tako i ovoga petka, 7. studenog, KSET baca pravu feštu na tri floora, main stage, second stage i, nama najzanimljiviji, electro stage na kojem će samo za vaše uši biti Dregermajster Crew, PHAT KSET (DJ Chill, Nodef, Soul Bader, Slip Mat) i DJ Yesh.
 
Ako još nisi brucoš ili ti je na indexu već podeblji sloj prašine morat ćeš iz kasice iščupati 60 kn i ulaznice si možeš nabaviti  u glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i Studentskom Centru u Zagrebu, a od 27. listopada dostupne su i u KSFF-u na Filozofskom fakultetu.

alt

 
No ako ipak jesi brucoš u tom slučaju primi naše čestitke jer te čeka fenomenalno putovanje, divna nova prijateljstva i friška životna etapa a ulaznice si možeš nabaviti isključivo u KSET-u po cifri od 35kn i dufuraj sa sobom e-index. Na ulazu ih nećeš moći kupiti pa se pobrini da svoju kupiš do 7.11 u 18 sati. Petak samo što nije prijatelju. Ulašti svoje plesne cipele (ili barem sastruži blato s tenisica) i uživaj!
 
brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2