Skip to main content
  • alt
  • 4.11.2014.

Drop Dopersi ne posustaju

"Na flooru sam se s malom stisko dok je strobo blisko…". Znaš da ti se sviđa i da si sad čak i ovu rečenicu odrepao u glavi.

 
Iza imena Drop Dopers krije se najveće ovježenje na sceni 2014. kao da je nekko našao glazbenu venu i puknuo jednu punu mjericu adrenalina. Dva povučena momka koja bi svaka majka za zeta poželjela… dok ih ne upozna naravno. 
 
Matija Rodić i Martin Crneković već neko vrijeme prisutni su sa remixevima drugih autora no početkom godine su jednostavno eksplodirali kada je do naših ušiju dopro njihov autorski prvijenac #DISKO.
 
Kad ti Aquarius Records izda prvi singl znaš da radiš nešto kako treba. Dana Gospodnjeg 4. studenog na službeni singl na Youtubeu kliknulo je 33.853 duša koje su se rasčagale ispred ekrana.
{youtube}He4d7bdmEsg{/youtube}
 
Soundcloudčani su je poslušali 20.000 puta a kao stalni stanovnik Enter Zagreb radio valova dospjela je i na HR TOP 40 i u prvu desetku najtraženijih na Shazamu. 
 
Za Blacksoul Music izdaju i svoj prvi EP sladostrasnog naziva "Bedroom Bass" koji je primarno deep house žanra sa inkorporiranim bass elemetima. Kako ovi momci rade stvari sa srcem i entuzijazmom "Bedroom Bass EP" uskoro se našao u top 100 Traxsource deep house ljestvice a ruke u pljesku odobravanja za njega sklapaju Oliver Heldens, Shiba San, GotSome, Illyus i brojni drugi.
 
Kako je van hladno a svi znamo da je muška gripa puno opasnija od ženske, da ne bi pokupili man flu dečki su se zatvorili u studio. rade na nekim vlastitim projektima i ujedno na kolabpraciji sa mladom glazbencom Sarom Renar pa kako zvuči jesen iz njihove perspektive poslušajte u nastavku.
 

No čini se kako se ni Blacksoul Music ne može zasiti njihova zvuka pa za njih izbacuju novu stvarčicu naziva "Make A Muv" stoga nam posudite uho na trenutak i uživajte. 
{youtube}2Lrgrh5XPQQ{/youtube}
 
Svaka čast dečkima i jedva čekamo čuti što nam još spremaju. Puno pozdrava sa Klubske Scene.
 
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk