Skip to main content
  • 30.05.2022.

400 biciklista pratilo paradu koju je predvodio DJ na biciklu

Brighton nije samo poznat po Big Beach Boutique partyu s Fatboy Slimom već i jedinstvenom DJ-u koji pušta glazbu sa improviziranog pulta na svojoj bicikli

Piše: 


Stotine ljudi okupilo se na biciklima, rolama i skuterima kako bi dočekali povratak biciklističkog drum and bass DJ-a. Dom Whiting, poznat kao 'DJ na biciklu', izveo je set dok je vozio bicikl po Brightonu, a pratilo ga je ogromno društvo od oko 400 biciklista koji su uživali u glazbi.

Dom iz High Wycombea kupio je bicikl na tri kotača po mjeri tijekom prvog lockdowna i stekao popularnost na društvenim mrežama svojim jedinstvenim DJ setovima po gradovima u Velikoj Britaniji i diljem Europe.

Njegov nastup u Brightonu, njegov prvi povratak u grad od svibnja 2021., doveo je do toga da je koristio rekordan broj zvučnika kako bi puštao glazbu biciklistima koji su ga pratili, s 15 zvučnika raštrkanih među gomilom – neki su ih nosili na leđima kao ruksak.

Nastao je prometni kolaps dok su bicikli preplavili ceste kako bi bili dio povorke. Početkom ove godine Dom je izveo i setove u Berlinu, Birminghamu, Southamptonu, Bristolu, Swanseau i Bruxellesu.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2