Skip to main content

5 razloga zbog kojih ove subote morate doći u riječku Harteru

Još je pet dana ostalo do Hartera Revisited partya u Rijeci, a mi smo odlučili napraviti kratak presjek kroz 5 razloga zašto baš tamo morate otići na ples.

Piše: 

1. Povratak Hartere na party mapu

Jedan od razloga zašto se jako veselimo partyju je lokacija koju i ne treba posebno predstavljati. Nekadašnja tvornica papira smještena uz samo korito Rječine simbol je industrijske baštine grada, i prostor kojemu se uvijek rado vraćamo.

2. Rijeka EPK 2020

Europska prijestolnica kulture, udruženim snagama s klubom Crkva, organizira Hartera Revisited party, elektronički glazbeni povratak u Harteru 24. kolovoza. Ulaznice u pretprodaji na ovom linku 60 kn, dok će na dan biti 80 kn.

3. Ciklus Furioza

Party u Harteri održava se u sklopu Ciklusa Furioza Rijeke EPK koji predstavlja glazbenice i glazbu koju stvaraju žene, one koje pomiču granice, izazivaju žanrove i grade nove, uzbudljive glazbene svjetove. Ovim ciklusom Europska prijestolnica kulture skreće pažnju publike na hrabre žene u glazbi, žene koje stvaraju s porukom i mijenjaju svijet.

4. Devet DJ-a na 2 floora

Popis zanimljivih DJ-eva eklektične techno i house glazbene selekcije čine Elena Colombi, Dr. Rubinstein, Joma Maja, Kasja, Bronski, Igorritza, Boo Dale, Marko Vuković i Life4funk.

5. Treći je Chill floor sa selekcijom art filmova

Kino Katarina, koje zauzima chill floor, pokrenuto je kao gerilsko pop-up kino 2016. godine na otoku Sv. Katarina u pulskom zaljevu, a nakon predaje otoka u koncesiju za izgradnju turističkog kompleksa, Kino održava program ljetnih filmskih večeri na otvorenom na obalama Pulskog zaljeva. Specifičnost projekcija Kina Katarina leži u kratkim uvodnim predavanjima te otvorenim diskusijama nakon filma u kojima se potiče rasprava i razmišljanje o temama koje se u prvom redu tiču položaja žena u društvu. Kino je do sad obrađivalo teme koje su se ticale radničkih prava, reproduktivnih prava, ženskog tijela kao poprišta ideoloških sukoba, ali i propasti tekstilne i brodograđevne industrije, problema kućanskog rada, rodne nejednakosti u širem smislu itd.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web