Skip to main content
  • 29.10.2018.

50-očlani orkestar na turneji svira najveće elektroničke hitove 90-tih

Pedesetočlani orkestar održat će turneju po Velikoj Britaniji svirajući vlastite interpretacije epskih himni, ikona scene poput Fatboy Slima, The Chemical Brothersa i drugih.

Piše: 

Naslovna foto

London dobio kliniku za klubske droge


Radi se o orkestralnoj obradi nekih od najvećih hitova 90-tih godina koji je izdao Ministry of Sound. Turneja je inspirirana kompilacijom "The Annual" koja je godinama objavljivala presjek najvećih plesnih hitova 90-tih. Prve tri kompilacije miksali su Boy George i Pete Tong, a iduće Judge Jules i Tall Paul. Sprema se i filmski dokumentarac o ovoj legendarnoj kompilacijskoj seriji uz ekskluzivni materijal sa orkestralne turneje.

The Annual je inače najprodavanija kompilacija svih vremena u plesnoj glazbi. Ako se nađete slučajno tijekom 2019.g. u Velikoj Britaniji pogledajte u kojim terminima će se održavati ovaj spektakl.
{youtube}7qRhqqb7yRY{/youtube}

    January 26 — London, Royal Festival Hall
    May 18 — Birmingham, Symphony Hall
    May 31 — Cardiff, St David’s Hall
    June 6 — Nottingham, Royal Concert Hall
    June 8 — Glasgow, Royal Concert Hall
    June 14 — Manchester, Bridgewater Hall
    June 21 — Liverpool, Philharmonic Hall
{youtube}GL1EavDcboc{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk